Find your next job at
wemanity

Flat design illustration of an office at Wemanity, with people innovating, using Kanban boards, developing, being mentored Flat design illustration of an office at Wemanity, with people innovating, using Kanban boards, developing, being mentored
Back to job offers

Financieel Administratieve Medewerker

The Hague, NL

Permanent/VIE

Wij zijn opzoek naar een schatbewaarder met een creatieve kant om ons team in Nederland te versterken! Een duizendpoot die naast finance, ook graag met andere taken het support team helpt.

Je wordt onderdeel van het support team van Wemanity Nederland en werkt ook nauw samen met de support teams van andere Wemanity locaties in onder andere Frankrijk en België. We werken op een agile manier, heb je daar nog geen ervaring mee? Geen probleem, we zullen je hier wegwijs in maken.

Je bent gedreven, enthousiast en gewend om te handelen in een snelle, dynamische omgeving met korte lijnen. Daarnaast ben je een doorzetter, beschik je over een no nonsense mentaliteit en heb je een flexibele instelling.

Wij zijn op zoek naar iemand die handig is met cijfers en er energie van krijgt om onze financiële administratie tip top in orde te houden. Je bent onder andere medeverantwoordelijk voor onze “Order to Cash” waarde stroom. Heeft iemand een vraag over een factuur of over een project, jij weet er alles vanaf en je krijgt er een voldaan gevoel van om onze relaties en collega’s bij dit soort vragen te helpen. Jij bent de spin in het web en je draait je handen er niet voor om om iedereen te helpen. Wij zijn een ondernemend bedrijf dus heb je goede ideeën voor andere afdelingen of wil je graag de lead nemen in een marketing voorstel? Pitch het en ga ervoor, wij zijn dol op nieuwe ideeën. Daarnaast kunnen we je hulp gebruiken bij al onze interne (en externe) evenementen. Degene die wij zoeken heeft ambitie en wil graag meegroeien met een groeiende en ambitieuze organisatie, bij ons is er alle ruimte voor eigen initiatief, sterker nog: dat stimuleren wij!

Jouw missie als Financieel Administratief Medewerker:

 • Goede energie en een glimlach.
 • Je bent communicatief vaardig en accuraat.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je hebt kennis van excel, en administratieve systemen, of maakt je dit snel eigen.
 • Vloeiend Nederlands en goede communicatieve Engelse vaardigheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie in Nederland en de daarbij behorende gegevens zoals urenstaten, openstaande posten en onkostenvergoedingen.
 • Ondersteunend aan de financiële administratie van andere Wemanity vestigingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken van projecten, het opvoeren van nieuwe klanten in ons systeem en de daarbij behorende communicatie naar relaties en collega’s.
 • Je bent verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer en overige mobiliteits administratie, zoals het fietsplan en het openbaar vervoer.
 • Ondersteunend bij het beheren van onze zakelijke relaties en leveranciers.
 • Samen met het support team ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie.
 • Ondersteunend aan onze Marketing & Sales afdeling.
 • Verantwoordelijk voor het beheren, organiseren en uitvoeren van interne evenementen en attenties.
 • Ondersteunend bij het beheer van lokale sociale mediakanalen.

We zijn de juiste plek voor jou als je:

 • Als je van cijfers houdt.
 • Als je graag lacht op de werkvloer (en ook zeker daarbuiten) :)
 • Als je durft te handelen.
 • Als je niet de voorkeur geeft aan werken in een zeer gestructureerde omgeving waarbij je dagen van te voren al duidelijk zijn, bij ons is elke dag anders.

Wat bieden wij jou:

 • Onderdeel worden van een bedrijf dat de missie heeft om de manier van werken in de wereld te veranderen.
 • Deel worden van een agile bedrijf. We werken met een POD-structuur en hebben geen managers. In deze PODs zijn collega’s onderling verantwoordelijk voor elkaars welzijn en (persoonlijke) ontwikkeling. We leggen de verantwoordelijkheid waar deze hoort te liggen.
 • We bieden professionele collega’s met veel ervaring die echt om elkaar geven. We proberen onze kennis zoveel mogelijk te delen in onze maandelijkse kennisdelingssessies (knowledge shares), op de jaarlijkse Open Wemanity Dag en in internationale context.
 • Ruimte voor ondernemerschap. Heb je een goed idee? Neem het initiatief en begin. Wij bieden de steun die je nodig hebt.
 • Een salaris dat gebaseerd wordt op jouw toegevoegde waarde. Klinkt dat vreemd? Mooi, geef ons een belletje en we lichten het graag toe.
 • Een omgeving waarin goed voor je gezorgd wordt met een 13e maand, volledig betaald pensioen door Wemanity, een lease-auto, vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een persoonlijk ontwikkelbudget (budget en dagen), een goede laptop en telefoonvergoeding.

Wie zijn we?

Bij Wemanity geven we echt om elkaar; er is een bewuste reden dat we WE voor veel van onze woorden zetten. Onze organisatie bestaat uit fijne collega’s die samenwerken in zelforganiserende teams zonder onnodige hiërarchie. We vinden vrijheid in de breedste zin van het woord belangrijk en streven naar een ‘happiness’ score van 5 uit 5. Dat klinkt misschien idealistisch, maar wij streven naar het beste. Onze cultuur is onderscheidend en uit zich in drie kernwaarden: Customer love, The spirit of Ubuntu en Agile in the core. Deze kernwaarden leven wij ook na. Verder zijn wij een organisatie die omschreven kan worden als samen, persoonlijk, eerlijk, ondersteunend, open en transparant.

Wemanity is in 2013 in Frankrijk gestart. Inmiddels zitten we met +450 collega’s in vijf landen: Frankrijk, België, Luxemburg, Marokko en Nederland. We hebben sterke, internationale connecties en organiseren internationale evenementen voor onze coaches zoals Agilists sans frontieres. Wemanity Nederland is in 2016 opgericht. Een van de oprichters is Arie van Bennekum, co-auteur van het Agile Manifesto. We hebben verschillende dochterondernemingen als Management 3.0 en Digital Scaler. Niet geheel onbelangrijk; ons kantoor zit op een prachtig plekje in Den Haag, naast het Plein. Je kijkt uit op het binnenhof en het torentje. Wil je meer weten over ons, onze waarden en cultuur?

Wil je met ons werken?

We waarderen mensen die anders denken. Reageer en vertel ons over jezelf, jouw passie(s) en waarden. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Het sollicitatieproces bestaat uit drie of vier gesprekken.

Het gaat ons om jou, jouw motivatie en vermogen om je te ontwikkelen. Solliciteer door met je cv te reageren via de sollicitatieknop of stuur ons een e-mail, bericht via sms of whatsapp. Vragen? We nemen altijd de tijd om deze te beantwoorden. Je kan hiervoor contact opnemen met onze recruiter, Viola Brussé, via recruitment.nl@wemanity.com.

Wij hebben dromen en jij?